
Ben Diyarbakır Bağlar Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir ; Bağlar halkı’nı bugün Eğil gezisine getirdik. Aynı zamanda birlikte piknik yapma imkanımîz oldu. Yaklaşık dört yüz- beş yüz kişiyle birlikte , dört Büyükşehir Belediye Otobüsümüzle birlikte buraya geldik. Ziyaret yerlerini ziyaret ettik. Tavaf ettik. Manevi atmosferi yüksek bu ortamı görmeyenlerin görmesi lazım. Gerçekten burada farklı bir huzur var. Peygamberler diyarı çok güzel bir yer. Herkese tavsiye ediyoruz. Bu bu projenin gerçekleşmesinde katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz Ali İhsan Suy’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Mahalle halkıma da bütün ettikleri duaların kabul olması dileğiyle çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun..
Ben Cahit Yıldırak ; Şu anda Eğil’deyiz. Diyarbakır Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir tarafından mahalle sakinleri buraya getirildi. Bu sırada Gazze icin dua ettik ve bunun için Sayın Dilek Demir Muhtarımıza teşekkürler ediyoruz.sağlikli ve başarîlı nice çalîşmakar diliyoruz. Dualarımız Gazze için.
Merhabalar ben Arya ; Dilek abla bizi Eğil gezisine getirdi. Ben çok mutlu oldum ve çok eğlendim. Piknik fırsatımız da oldu. Dilek abla bizi piknik alanına da götürdü. Çok eğlendik.
Ben Abdurrahman Şencer ; Muradiye mahalle sakinlerinden biriyim. Eğil ziyaretine gitmek istiyordum ama imkanım olmadığı için gidemiyordum. Muhtarımızın yapmış olduğu böyle bir etkinliğe katıldım. Muhtarımızdan Allah razı olsun. Dualarımızı ettik, Rabbim kabul etsin.
Ben Hamit Yıldırım ; Bağlar Muradiye mahalle asnaflarındanım. Ailemle beraber şu an Egil’e geldik. Eğil ziyaret yerlerini ziyaret etmek için geldik. Bizi buraya getiren Muhtarımız Dilek Hanım’a da çok teşekkür ediyoruz. 400 kişiye yakın İmkanı olmayan mahalle vatandaşlarını ziyarete getirdikleri için.
Velhasılıkelam Evrensel bakış