01.01.1983 İstanbul doğumlu. Konya SELÇUK Üniversitesi Çevre Mühendisliğini okurken ANADOLU Üniversitesi İşletme Fakültesinde de eğitim gördü. Marmara Üniversitesinde İşletme Anabilim Dalı , Yönetim ve Organizasyon Bilim Dalında ‘Aile İşletmelerinde Kurumsallaşma ve İkinci Kuşağın Yaşadığı Sorunlar Üzerine’ tezini yazıp eğitimini tamamladı. Üniversitenin ‘Öneri’ dergisinde ‘Kurumsallaşma’ başlıklı bir makalesi bulunmakta. Londra’da yayınlanmış ‘Kurumsallaşma ve İkinci Kuşak’ adlı kitabı da bulunmaktadır.
10 yılı aşkın İnsan Kaynakları Profesyoneli ve Kalite Yöneticisi unvanları ile çalışma hayatında aktif rol almış olan yazar, Neway Danışmanlıkta kalite eğitmeni olarak ta görev almaktadır. Evli ve iki çocuk annesi olan yazar, yazılarını sizlerle paylaşmaktan gurur duyar.
Yazardan;
İnsan kendini mecbur hissettiğinde cesarete yer kalmıyor. Ben kendimi mecbur hissettim, anlatmak, paylaşmak, bulaştırmak ya da benimle aynı şeyleri fark eden insanlar varsa onları fark etmek istedim. Bu yüzden yazılarımı sizlerle paylaşırken zihnimin ve kalbimin sesini birleştirip yazmaktan keyif alacağım.
Sevgilerimle;

Başarılı bir süreç olması dileklerimle, Allah utandırmasın.
Çok başarılı bir yazarsınız,eğitimlerinizede katılmıştım.Başarılarınızın devamını diliyor sizi çok seviyoruz.
Çok sevdiğim ve çocukları bnm için kıymetli olan canım velim.başarılarının devamını diliyorum her znm.güçlü azimli ve mükemmel bir annedir kendisi.sevgiler
Aynı farkındalıklar ile buluşmak dileğiyle , yazılarınızı bekliyor olacağız. 😉
Takipteyim, bir sonraki yaziyi heyecanla bekliyorum.
Hoscakal
Devamını bekliyoruz 😍
Herşey gönlünce olsun cok cok daha iyileri olacak insalalh devamını bekliyoruz✌🏻
Kalemine ve yüreğine sağlık …
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Sizi instagramda da takip ediyorum ve paylasimlarinizi, yazdiklarinizi cok begeniyorum. Allah utandirmasin, basarilarinizin devamini dileyerek, yazilarinizi 4 gozle bekliyoruz. Sevgiler.
Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun 😘
Esra hanim, sosyal medyadan sizi severek ve
Begenerek takip ediyorum,buradan da yazilarinizi okumak icin sabirsizlaniyorum ☺️ Basarilariniz daim kalmeiniz guclu olsun
Sevgiler ♥️
Kalemine sağlık çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim.
Basarilarinizin devamini dilerim, yokunuz acik olsun
Esracım tebrikler 💐
Başarılar diliyorum,devamini sabirsizlikla bekliyoruz…
Zaman herşeyin ilacı derler.
Reçetesi yazdığın yazılarda bulmak ümüdi ile hayırlı olsun .
Bilgi:
Paylaşıldıkca güzeldir…🧿🌺🐝🍀✋
Canım ablam başarıların daim olsun 🌸 Sabırsızlıkla bir sonraki yazılarını okumayı bekliyoruz. İnstagramdan da takipçinim Paylaşımların, yazıların… harikasın, yolun açık olsun💜
Çok değerli hayat arkadaşım ve çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan güçlü karakter, mükemmel anne.İnanıyorum ki azmin, araştırmacı ruhun ve o güzel gönlünle yazılarını harmanlayacaksın.Bilgin ile beyinlerimizde ışık yanmasını sağlayacaksın.Yazılarının devamını heyecanla beklerken başarılarını katlayarak sürdürmeni temenni ediyorum.Sevgilerimle.
Esra hanim, sosyal medyadan sizi severek ve
Begenerek takip ediyorum,buradan da yazilarinizi okumak icin sabirsizlaniyorum ☺️ Basarilariniz daim kalmeiniz guclu olsun
Sevgiler ♥️
bonsoir la vie semble aller bien mais les ombres sont toujours à l’affût