Büyükçekmece Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde öğrencilere beslenme ve okul gereçleri desteği sunmaya devam edecek.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için öğrencilere sundukları desteği artırarak sürdüreceklerini açıkladı. Başkan Akgün, okula yeni başlayan öğrencilere beslenme, okul kıyafeti ve çeşitli kırtasiye malzemeleri dağıtarak, çocukların eğitim hayatlarına katkı sağladı.
Başkan Akgün, çocukların gelişimi ve eğitimi için beslenmenin en önemli konu olduğuna dikkat çekerek, yıllardır devam eden beslenme desteğinin bu yıl da süreceğini belirtti. “Belediyemizin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü, okula yeni başlayan çocuklarımıza hediye vererek onları okula özendirmek istediler. Ekonomik durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına beslenme desteğimizi devam ettireceğiz,” dedi.

Başkan Akgün, bu yıl 4 bin 500 öğrenciye beslenme, okul kıyafeti ve kırtasiye yardımı yapacaklarını belirterek, ailelere çocuklarını belediyenin eğitim alanlarında sunulan tamamlama kurslarına yönlendirme çağrısında bulundu.
Kaynak: iha
Velhasılıkelam Evrensel bakış
