SEVGİ EMANET REKORA KOŞUYOR..!

Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma ve Bilinçlendirme Derneğinin 13.üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı ,19 Mart 2023 tarihinde Merkez cami yanında bulunan Mevlana Çay Bahçesinde yapıldı.Tek liste ile girilen seçimde Sevgi EMANET 6. kez Başkan seçilerek güven tazeledi.

 

Divan Başkanlığını Hakan Yazıcı ’nın yaptığı Genel Kurulda , Divanın teşekkülü , saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Emanet ;

“ 6 ŞUBAT Deprem felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.Ülke olarak hepimiz çok zor günlerden geçiyoruz.Bir acı dinmeden başka bir acı ile yoğruluyoruz. Tez zamanda feraha kavuşmak yaralarımızı sarmak en büyük dileğimiz.”

Yıllardır her koşulda verdiğimiz emek ve mücadele de siz kıymetli üyelerimiz ve değerli tüm tüketicilerimizi hep yanımızda görmekten ve desteklerini almaktan onur ve gurur duyuyorum.. Büyükçekmece Tüketiciyi Koruma Derneğimiz olarak yürüdüğümüz bu yolda , her daim  barışçıl, hoşgörülü, paydaşları ile uyumlu bir şekilde çalışarak ,evrensel tüketici haklarının yanı sıra insan hakları, çocuk hakları, engelli hakları, kadın hakları, hayvan hakları, hasta hakları, sosyal devlet ve kamu yararı anlayışının gelişmesi doğrultusunda hareket ettik hep.

Sosyal sorumluluk anlayışı ile yürüttüğümüz faaliyetlerimizde sizlerle ve değerli tüketicilerimizle birlikte yol almak gücümüze güç ,heyecanımıza heyecan kattı. Bu gün burada bulunma nedenimiz olan derneğimizin 13. olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyor,15-21 Mart Tüketiciyi Koruma haftamızı kutluyorum.

Emanet ,” Genel kurula katılarak kendisine destek veren tüm dernek üyelerine , güç aldığı çalışma arkadaşlarına , bu vesile ile tüm Büyükçekmece halkına bize her daim destek olan ve onlar sayesinde tüketicilerimize seslendiğimiz ve onların sesleri olmamız da tartışmasız en büyük desteği veren tüm Basın Mensuplarına sonsuz teşekkürlerimle” diyerek sözlerine son verdi.
Genel Kurul toplantısında gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından derneğin faaliyet ve mali raporu onaylandı. Seçimlere geçildi ,yeni yönetim kurulu oluşturuldu.
Emanet ; Diğer yönetim kurulu üyelerinin isimlerini de şöyle sıraladı;

Sevgi Emanet ,Ümran Arslan, Hasan Yazıcı ,Yasemin Söyler,Serap Feride Doyum , Birgül Doğanay ,Ahmet Altınsu ,Nilüfer Ayar, Kadriye Kılıç.Hakan Yazıcı ,Ezgi Akyüz,  Ferdi Erken ,Gülcan Çelik,Ayşe Yazıcı ,Şenol Kara ,Eda Paksoy , Fatma Erken , Buket Aksu, Vahide Piriştine ,Yaşar Asuman Yentür,Zeki Güneş, Gülsüm Yazıcı seçilmiştir.

 

 

hakkında Velhasılıkelam

Avatar

Ayrıca Kontrol Et

AH….

  Gönül ne söylersen söyle nafile Bir dirhem sevgi de yeterdi bize Sanma sana yük …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir