NE OLDU BANA BÖYLE?


Hangi kuytuların karanlığındayım bilemiyorum.
Gökyüzünden yağan sağanak yağmurları dinlerdim. Emin olunuz yaşamı tahmin ettiğinizden çok sevdim. Siz bilmezsiniz belki, iyinizi de kötünüzü de Allah’a emanet ederdim. Bütün yaratılanı ben hep sevdim. yaratılanı zerre kadar incitmek istemezdim.
Sevgi doluydu hassas yüreğim, bu yüzden kavgayı hiç sevmezdim.Biliyor musunuz yeryüzünde tam elli yıl gezdim. Taş değildi elbet kalbim, kimi günler bu tatlı canımdan bezdim…
Gözyaşlarımı çoğu zamanlar gizlerdim. Günahsız da değildim elbet, kusurumdan, hatamdan çokça utanır, Allah’tan mağfiret dilerdim. Belki bilmezdiniz söyleyeyim; hepinizi çokça sevdim, arkanızdan sessizce dualar ederdim.
Şu günlerde çekildi dünyanın tüm güzellikleri ayağımın altından birer, birer…
Hissetmiyorum artık denizin o sonsuz mavi serinliğini. Dağlarda ılık, ılık saçlarımı okşayarak esen meltemi. Duymuyorum artık ıslık çalarak rüzgarın söylediği şarkıları!
Ruhumun kuytusuna saklandım, görmüyorum dünyanın cennetini. Böyle per perişan olur muydum söyleyin? Bir kelebeğin peşinden koşardım saatlerce. Yüreğim sevinçten gökyüzüne uçardı özgürce!
Bana ne oldu dostlarım böyle?
Şimdilerde karanlık zindanımdayım çıkamıyorum. Kalbim sevgiden coşardı. Etrafımda sayısız dostlarım arkadaşlarım vardı.Her sofrada Sohbetimiz ikramlarımız vardı.
O günler bir daha gelir mi? Bu kırgın hallerim geçer mi bilmem? Ümitsiz yaşanmaz bilirim de,
Ne olur sessiz akan gözyaşlarımı silin mendilinizle..
Güler İmer

hakkında Güler İMER

Güler İMER

Ayrıca Kontrol Et

MERKEZ BANKASI 30 TON ALTIN ALDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir