YAZ DÖNEMİ HAZIRLIK PROGRAMI BAŞLIYOR

 

Yaz Dönemi İlköğretime Hazırlık Programı Başlıyor

Yaz Dönemi İlköğretime Hazırlık Programı Başlıyor

Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübünde Yaz Dönemi  Başlıyor…

Pandemi döneminden en çok etkilenen alanlardan biri de eğitim oldu. Öğrenciler, yüzyüze ve uzaktan eğitim sürecinde yeterli verimi alamadılar.

Okulların dönem içinde açılıp, kapanması; ardından uzaktan eğitime geçilmesi, öğrencilerde öğrenme eksiklerine ve yetersizliklerine neden oldu.

Öğrencilerde oluşan öğrenme eksiklerini gidermek ve yaz dönemini en verimli şekilde geçirebilmek için bazı özel kurumlar düğmeye bastı.

Trabzon Beşirli 2′ de bulunan Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübü yaz dönemi etkinleri için planlamayı yaptı.
Tüm sağlık tedbirlerini alarak ve hijyen kurallarına uygun olarak, uzman kadrosuyla birlikte 7 Haziran Pazartesi günü yaz dönemi eğitim- öğretim programına geçiş yapılacağını duyurdu.

Yaz dönemi eğitim programında; konu tekrarı, test çözümleri, canlı derslere katılım, bir üst sınıfa hazırlık çalışmaları, akıl ve zekâ oyunları, bahçe oyunları gibi birçok etkinliklere yer verileceği açıklandı.

Okul yönetimi ve uzman kadrosu şu açıklamada bulundu:

“Öğrenme eksiklerini gidermeyi veya en aza indirmeyi hedefliyoruz.  Öğrencilerimizin yaz dönemini verimli bir şekilde ve en önemlisi mutlu olarak geçirmesi önceliğimizdir. Eğitim öğretim planlamamızı bu yönde oluşturduk. Uzman kadromuzla birlikte, pandemi sürecinin olumsuz etkilerini en aza indirmeyi ve öğrencilerimizin zihinsel,sosyal ve psikomotor becerilerinin geliştirmelerini amaçlıyoruz.

Çocuklarımızın unutamayacağı bir yaz dönemi ve aktivitelerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için herkesi okulumuza bekliyoruz.”

İletişim: 0462 221 19 51

Adres: 2Nolu Beşirli Mah. 917 Nolu Sokak No:3 Gözde Kreş, Trabzon, Turkey, 61040

https://instagram.com/gozdekres?utm_medium=copy_link

https://www.facebook.com/gozde.kresanaokulu

Son olarak pandemi sürecinden dolayı konterjanlarının sınırlı olduğunu belirten Gözde Kreş & Anaokulu ve Çocuk Kulübü’ne eğitime verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.

Unutmayalım ki;
Çocuğun her yaşta kazanması gereken bilgi ve beceriler vardır. Bunları ertelemek, çocuğun geleceğini ertelemek demektir.
Bir çocuk gelişir, tüm dünya değişir…

Ayfer M.BULUT, 01.06.2021

hakkında Velhasılıkelam

Avatar

Ayrıca Kontrol Et

Baba olmak..

Hep annelere yazılır çizilir övgüler, sevgi dolu vefakâr cefakâr olduğuna dair..Doğru genelde ..Baba figürü nedense …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir