DAMADIN MESAJLARI İFŞA OLDU!

 

İstanbul’da K.K. isimli bir kişi 6 yıl önce N.K. ile evlenerek hayatını birleştirdi. Çiftin , bir sonra çocukları oldu fakat iddialara göre çiftin arasında bir takım geçimsizlikler başladı. K.K.’nın eşi ve çocuğu ile ilgilenmediği ve eş vazifesini yerine getirmediği yönünde yaşanan gelişmeler sonucuda genç kadın, eşinin kendisini aldattığı düşüncesine kapılmaya başladı.

 

 

Bununla ilgili neler yapacağını bilemeyen N.K. evliliğini bir süre daha devam ettirmeye başladı. O sırada kayınvalidesine aşık olan genç adam, hislerine yenik düşerek kayınvalidesine olan aşkını itiraf etti. N.K’nın annesi, damadından gelen ilan-ı aşk itirafı sonrası bu olayın imkansız olduğunu söylese de damadına bir türlü laf geçiremedi.

 

Küçük çocuğu yüzünden aylarca evliliğini devam ettirmek zorunda kalan çaresiz kadın, annesinden yardım istemeye karar verdi. Fakat annesinden duydukları genç kadını şoka uğrattı. 55 yaşındaki anne R.T. kızı N. K. ile konuşurken damadının kendisine attığı ilanı aşk mesajlarını gösterdi. Duydukları ve gördüklerinden sonra sinir krizi geçiren mağdur kadın, okuduğu mesajlar karşısında yıkılırken eşiyle yüzleşmek istedi. Fakat eşinde hem fiziki hem de psikolojik darba maruz kalan genç kadın Aile Mahkemesine başvurdu ve eşine boşanma davası açtı.

 

 

Annesine aşık olan bir insanla evliliğini sürdürmek istemediğini mahkemeye sunduğu dilekçesinde belirten N.K. dava dosyasına eşi K.K.’nin annesi R.T.’e gönderdiği aşk mesajlarını da delil olarak sundu.