Aston Villa – Arsenal maçı canlı bahis heyecanı Misli.com’da

Son 2 maçından 4 puan çıkartsa da koronavirüs arasından döndükten sonra oynadığı ilk 6 maçında sadece 2 puan toplayabilen Aston Villa, son 2 haftaya düşme hattında giriyor. Sol bek Neil Taylor sakat, stoper Kortney Hause iyileşti ve maç kadrosunda yer alacak. Danny Drinkwater’ın da uzun bir aradan sonra hazır olduğu açıklandı. Dean Smith’in ekibi son 2 maçtan 3 puan çıkartırsa Premier Lig’de kalmaya devam edecek.

Londra Derbisi’nde Tottenham’a kaybeden Arsenal, önce ligde şampiyon Liverpool’u yendi ardından da Federasyon Kupası’nda Manchester City engelini geçip adını finale yazdırmayı başardı. Shkodran Mustafi sakat, Mesut Özil ve Matteo Guendouzi gözden düştü. Kupa maçında oynayamayan Cedric Soares ilk 11’e dönecektir. TD Mikel Arteta rotasyona gidip takımı iyice kupa finaline saklayabilir. Eddie Nketiah ve Rob Holding gibi isimleri ilk 11’de görebiliriz.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Aston Villa’nın ligdeki son 6 maçının 5’i “2.5 ALT” bitti.

– Aston Villa ligdeki son 12 maçının 11’ini kazanamadı. (3 beraberlik – 8 mağlubiyet)

– Arsenal ligdeki son 6 maçının sadece 1’ini kaybetti. (1 beraberlik – 4 galibiyet)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Premier Lig mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Arsenal Kazanır” oldu! %24’lik kesim son haftaların formda takımı Topçular’a güveniyor… %8’lik kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

BERKUK ÜNYAY’IN YORUMU

Aston Villa’nın mutlaka kazanması gereken bir maç. Çünkü rakipleri Watford, City ile oynayacak. Puan kaybetme olasılıkları bu anlamda yüksek. Arsenal kötü bir sezon geçirdi ve motivasyonunu kaybetti. Varını yoğunu ortaya koyacak olan ev sahibinin kazanması sürpriz olmaz.

hakkında Velhasılıkelam

Avatar

Ayrıca Kontrol Et

FİLENİN SULTANLARI…

  Sanatta, sporda, bilimde Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şampiyonluk performansı kadın voleybolunun Dünya şampiyonluğuna taşıyan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir