Son dakika Fenerbahçe haberleri | Ünlü teknik adamı açıkladılar! Fenerbahçe ile görüştü…

ABONE OL

Fenerbahçe’de yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken son dakika gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe, 2020-2021 yılında köklü bir değişime gitmeye hazırlanıyor. Sportif direktörlüğe Emre Belözoğlu’nun getirildiği sarı lacivertlilerde teknik direktör belirsizliği bitmek üzere…

Sportif direktör Emre Belözoğlu, yeni sezon öncesi planlanan transferleri tamamlarken transferleri yeni teknik adamın görüşünü alarak gerçekleştiriyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da bu konuya ilişkin olarak, “İki tip hocayla görüştük. Tabii bir de ülkenin gerçekleri var, finansal gerçekler var. Gittiği kulüpte istediği futbolcuları almış bir hoca ne kadar başarılı olursa olsun, burada sıkıntı yaşayabilir. Ancak doğrudur, bir kişiye odaklandık. Bunu da sezon sonunda açıklayacağız. Ligler biter bitmez açıklayacağız. Yabancı, yerli detayına girmeyelim.” demişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un “Lig biter bitmez hocamızı açıklayacağız.” sözünden sonra basında en çok Erol Bulut’un ismi konuşuldu.

Fenerbahçe’de yeni sezonda teknik direktörlük görevi için sürpriz bir iddia Yunan basınından geldi.

Sarı lacivertlilerin Besnik Hasi ile görüştüğü öne sürüldü.

Daha önce Anderlecht, Legia Varşova ve Olympiakos takımlarında görev yapan Besnik Hasi, son olarak Suudi Arabistan kulübü Al-Raed takımının başına geçti.

Misli.com’dan herkese 5 TL hediye!

hakkında Velhasılıkelam

Avatar

Ayrıca Kontrol Et

FİLENİN SULTANLARI…

  Sanatta, sporda, bilimde Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şampiyonluk performansı kadın voleybolunun Dünya şampiyonluğuna taşıyan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir