YÖNETİCİLER VEBAL ALTINDA

Cumhur ittifakına yasak yok. Yasalar ve yasaklar taraflı kullanılıyor.

 

Sorumsuzluk aldı başını gidiyor. Aymazlık diz boyu arttı. İktidar kimseyi takmıyor. Hırs , kin nefret ve inatlaşma tırmanıyor. Haksızlığı gören bazı vicdanlar ise kendi siyasi geleceği için susuyor. Paradokslar ve paradigmalar çoğalıyor. Akslar bozuluyor. Tartışmalar ivme kazanıyor.

Ankara’da sert rüzgarlar esiyor. Fırtınalı günler bitmiyor. Siyasi polemikler hız kesmiyor. Saldır Reis Saldır …Para, güç ve saltanat sende.

Kim engel olabilir ? Kim karşı gelebilir ?  Kim itiraz edebilir ? Kim sorgulama yapabilir?  Korku bacayı sarmış ,masum insanlar izliyor ve bir kenara yazıyor bunları…

Kanunlar ve yasaklar kim için  uygulanır  ?  Salgınla mücadele verilirken bu kongreler nedir Allah aşkına ?  İnsanlar ölüyor, millet canı derdine düşmüş, imtiyazlı kadrolar il il dolaşıyor.

Harıl harıl ceza kesen polisler, Ak Parti kongrelerine katılanlara niçin ceza kesmiyor ?  Bu çifte standart ve yasalara saygısızlıktır. Hiçbir kesim hukuken üstünlüğe ve ayrıcalığa sahip değildir. Adalet reformu haaaa…

Vicdan , merhamet ve insanlık değerleri hiçe sayılıyor. İnanan kadrolar kul hakkına giriyor. Kanun ve yasaklara uymayanlar dinimizce  sorumlu ve yükümlüdür. Milletin vebali boyunlarında asılı. Allah katında mücrimdir.

Vakaların artışından kanun ve yasakları ihlal edenler Allah nezrinde mahşer günü hesaba çekilecektir. 

Doğada  mesafeye uymayan mandalar, devekuşları ve çaylaklar virüs vakalarına sebep olabilir. Vandal Mandalar, cahil devekuşları ve gafil çaylakların irrasyonel yaşamları çevreyi ve insanlığı tehdit ediyor.

Şecaat Arz Ederken Merd-i Kıptî Sirkatin Söyler.

Tokat-i Zübük yiğitliğini anlatırken hırsızlığını söyler.

Müslümanım diyor; virüs karantinasını bozup ; aracı ile dolaşıp işe giden hangi bayırın nesidir? Her yeri soyup ,kamudan ihale almak için ; 15 TL  işe 30 TL  fatura önerenleri de biliyoruz. Buna rağmen gözleri aç bu kelplerin .Utanmadan ,arlanmadan insanların 3 kuruşluk helal rızkına ket vuranlar ; her kötülüğü elbet ki hak edenlerdir .Simsarlar ve zübükler ehli.

Kim kimi hangi rezil nefsi ve fesatlığı ile yıllardır taciz  ve dolandırıyor  ise sonu ansızın gelen bir ağır darbedir.

Hakkında sayısız icra dosyalarıyla devleti ve milleti soyan bir soytarı;  milletvekiliyle poz verirse , o şehirde bereket ve adalet olmaz. Sonra da onurlu kadın ve erkek profile çizerler. Neyinizi millet savunsun. Rezillik ve rezalet ruhunuzda.

Bir vekil  veya şehri yönetenler ;  şantaj, kumpas, dolandırma, hayali fatura, iftira, icralık, muhbirlik gibi sayısız işlere karışan, Gülen sempatizanı birisiyle poz verebilir mi ?  Söyledikleriniz lafügüzaftır. İcraatlar kabahatli ve cerahatlidir.

Ölümcül  vakalara sebep olan holigan canlıların bilimsel olarak incelenmesi ve tartışılması izaha muhtaç bir konudur. Bir hipotez meseledir. Hayvan veya insan yaşamı tehdit ediyorsa, sorgulanmalıdır.

Her şeye rağmen İnadına ; özgürlük, demokrasi, cumhuriyet, eşitlik, adalet ,temiz yaşam, çevre  ve doğa diyeceğiz. Ranta  HAYIR.

hakkında Yusuf UZUN

Yusuf UZUN

Ayrıca Kontrol Et

CUMHURİYET RUHU

Her karanlık aydınlığı, yokluklar varlıkları, baskılar direnişleri yaratır, ortaya çıkarır. Birlikte olmamızın potansiyelini ortaya çıkaran …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir